Şu an Devlette görev yapan tüm öğretmenlere kadro Verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Bu yüce görev hem biz öğretmenlere  hemde yeni zihinlere katkı sağlayacak. Bizim Amacımız Vatanını Milletini seven tabiri caizse Asimin neslini yetiştirmek. Ve bu yolda verdiğimiz emeklerin karşılığını bulmasını isteriz. Bu kadro olayı gerçekleşirse çok büyük yankı uyandıracak. Öğretmen ayrımı yapılmamali. Gerekli öğretmenlik şartlarını yerine getiren ve Devletimizde görev yapan tüm sözleşmeli ve geçici öğretmenler kadro almalı.Su an birçok kurumda çalışan kişilere kadro verildi. Ve çokta iyi oldu. Doğal olarak bizde isteriz. Ve ben isterim ki vatanını milletini seven tüm atanamayan öğretmenlerin atanması.İnsallah gerekli merciler ciddiye alır.İnsallah nasibimizde vardır.Saygive Sevgilerimizi sunuyoruz.

Bugün Serpil imzanı bekliyor!

Serpil Karaarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı Cumhurbaşkanlığı Bimer: Şu an Devlette görev yapan tüm öğretmenlere kadro Verilsin.». Serpil ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.