Cemil Kılıç tekrar öğretmen olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle görevinden alınan ve ölüm tehditleri alan Cemil KILIÇ ın göreve tekrar alınmasını istiyoruz Türkiye Cumhuriyeti özgür bir ülkedir fikirleri yüzünden hiçbir bireyin elinden çalışma hakkı alınamaz bir öğretmenin görevden alınabilmesi gerçekten bu kadar kolay mı lütfen destek olun  .

Mücadelemiz devam edecek. Cumhuriyet değerlerini savunmaya devam edeceğiz. Atatürk devrimlerini savunmaya devam edeceğiz. Demokratik, laik, bilimsel ve ulusal eğitimi savunacağız. İnanç özgürlüğünü savunacağız. İnanç özgürlüğü sadece inanma özgürlüğü değil, aynı zamanda inanmama ve farklı inanma özgürlüğüdür .Farklı inanışlara da tahammül etmektir. İnanmamaya da hoşgörüyle yaklaşmaktır. Saygılı olmaktır. Biz bu özgürlüklerin savunucusuyuz. Halkımızın birlik ve bütünlüğünün savunucusuyuz. Bölücü değil birleştirici, ayrıştırıcı değil bütünleştiriciyiz. Biz çünkü büyük Atatürk’ün inşa ettiği modern Türk ulusunun, Türkiye Cumhuriyeti devletinin onurlu yurttaşlarıyız” Cemil KILIÇ