Bugünün çocukları yarının nesillerini yetiştiren bizlere sahip çık!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Milli Eğitim Bakanlığı ve tarafına Turuncu Eğitim ve Danışmanlık Merkezi bu kampanyayı başlattı

Biz Anaokulları kreş ve gündüz bakımevleri olarak çocuklarımıza sevgi şefkat eğitim ve öğretim ilgi alaka ve bakımlarını tüm samimi içtenlik ve analık duygusu ile yapan kurumlarımızın unutulduğunu ve görmezden gelindiğini kamuoyuna duyurulması ve hayatın yapı taşı olan okul öncesinin üvey evlat muamelesi yapılıp mal sahiplerinin zor durumda bırakmalarına sgk vergi stopaj hiçbirine destek verilmemesi ve bunun yanı sıra bir de okulların kapatılıp bir devlet öğretmenine verilen maaş evde oturan personellerimize verilen destek devlet sanatçılarına verilen maaş kadar destek neden hakketmiyoruz! Biz bu ülkenin geleceği olan çocukların psikolojik gelişimleri, eğitimleri ve bakımlarını canla başla yaparken neden şimdi unutuluyoruz.. Haydi şimdi bizimle misiniz? Açık olmadığı dönemde kiralarımızın ödenmemesi açık olduğumuzda 3/1 sgk, vergi, stopaj affı bir devlet sanatçısı bir devlet öğretmeni bir personelimiz kadar bizler de ödenek istiyoruz herkese açılan eller bizlere de açılsın..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.