Bizimde okullu olmaya hakkımız var

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ankara Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesinde öğrenciyim.Okul ve yurt binalarımız yapılmış olmasına rağmen bir türlü teslim edilmiyor.Şuan bir ilköğretim binasında eğitim görüyoruz.Bu binada yeterli derslik olmadığı için okulumuzdan 4 sınıf ilçedeki Anadolu lisesinde eğitim görüyor.Başlıca sıkıntılarımızdan birisi de yurdumuz.Yeterli yatakhane bulunmadığı için 6 kişilik odalarda 8 'er kişi kalıyoruz buna rağmen arkadaşlarımızın bir kısmı ilçedeki imam hatip lisesinin yurdunda kalıyor.Yeteri kadar etüt salonu olmadığı için bir kısmımız yemekhane de çalışıyoruz.Ben ve birçok  o arkadaşım  Anadolu'nun  farklı yerlerinden geliyoruz.Hepimizin ortak gayesi ülkemize yararlı vatandaşlar olabilmek.Yeni okulumuza geçtiğimiz takdirde olanaklarımız artacağı için hedeflerimize hayallerimize bir adım daha yakın olacağız.Ülkemiz için geleceğimiz için daha kaliteli bir eğitim alacağız. Milli Eğitim Bakanlığı ve Tokinin sorunu çözmesiyle bir an evvel okulumuza kavuşabilmeyi temenni ediyoruz.

Bugün Ceren imzanı bekliyor!

Ceren Bulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «milli eğitim bakanlığı: Bizimde okullu olmaya hakkımız var». Ceren ve imza atan diğer 283 kişiye katıl.