Kampanya Kapatıldı

Ali Firdevs Lizor ilkokulunda ana sınıfı kapatılmasın!

Bu kampanya 30 destekçiye ulaştı

Ana sınıfı öğrencileri yaş itibariyle 5-6 yaş arası çocuklardan oluşur. Bu çocukların anasinifindaki eğitim hakları bulundukları bölgede en yakın ilkokulda ana sınıfı açılarak yapılmalıdır. Çünkü çocukların yaşının ufak olması nedeniyle evlerine yakın bir ilkokokulda başlaması hem çocukların güvenliği için hem de aile bireylerinden anne ve baba çalışıyorsa çocuğun  eğitiminin aksamadan devam etmesi adına katkı sağlayacaktır. Konumuzla ilgisi olan Ali Lizor Firdevs ilkokulu ana sınıfına çocuklarını kayıt ettiren veliler okul evlerinin karşısında olmasına rağmen, aynı hafta içerisinde anasınıfının kapatıldığını ve çocuklarını başka bir okulun anasınıfına gönderin duyurusunu almışlardır. Dolayısıyla hem çocuklar hem de veliler mağdurdur. Bu mağduriyetin giderilmesi için, çocuklarımızın evine yakın anaokulunda evinden okula güvenli bir sekilde gitmesi için bu kampanyayı başlatıyorum. Çocuklarımız; istikbalimizin aydınlarıdır, sahip çıkmalıyız!

Bugün fatma imzanı bekliyor!

fatma kestaneli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Ali Firdevs Lizor ilkokulunda ana sınıfı kapatılmasın!». fatma ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.