Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 37 destekçiye ulaştı

ÇOCUKLAR ANNE-BABALARINDAN UZAKTA BÜYÜMESİNLER! 3 yıldır, velayeti babada olan oğluma 6 saatlik mesafede öğretmenlik yapan bir anneyim... Bulunduğum yerde 4yıl Doğu görevi yapmakla yükümlüyüm. Doğu görevim bittikten sonra da çocuğumun yanına tayin ihtimalim çok az. Ve eminim ki benim durumumda olan binlerce öğretmen ve memur var... Bildiğiniz üzre tayinler yapılırken eş durumu ve sağlık durumu göz önünde bulundurulurarak bunlara öncelik tanınır. Evliliklerin devamı, toplumun huzuru için eşlerin birarada olmasına hükmeden bakanlıklar ve yasalar malesef, boşanmış ve çocuklarından uzak yerde görev yapan anne-babaları gözardı etmişlerdir. Ailenin saadeti için eşlerin birarada olması ne kadar önemliyse ebeveynlerin de çocuklarının yanında olması çocuklar için en az o kadar önemlidir! Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2006 yılında 93 binlerde olan boşanma sayısı 2013 yılında 125 bine ulaşmıştır. Bu sayının hepsini memurlar olusturmasa da ortada azımsanmayacak bir rakam vardır. Sendikaların da bu konudaki çalışmaları sonuç vermemiştir. Bu kampanya sayesinde yetkililere sesimizi duyurmamızı sağlayabilirsiniz... ANNE-BABALAR COCUKLARINA KAVUŞSUN DİYORSANIZ SİZ DE BİR İMZA ATIN!

Bugün Münevver imzanı bekliyor!

Münevver Karcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TBMM, TBMM Genel Sekreterliği: Boşanmış memur anne-babalara çocuklarının yanına tayin hakkı verilsin. Eş durumu özründen tayin, sağlık özründen tayin gibi 'çocuk özründen tayin' de yapılsın.». Münevver ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.