Milli Egitim bakanlığı adına Doğuda yaşayan çocuklar için tüm okullarda yardım toplansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İnsanoğlu eşi, dostu, arkadaşları, çevresi ile bir bütündür. İnsan doğası gereği yalnız yaşayamaz, toplum içinde diğer insanlarla sürekli etkileşim halinde bulunmaktadır. İnsan bu etkileşim içerisinde karşılıklı olarak diğer insanlarla her anlamda alışverişte bulunur.

Tecrübelerine dayanarak birçok söz söyleyen atalarımız, yardımlaşma ve dayanışma hakkında da pek çok atasözü dile getirmişlerdir. Bir elin nesi var, iki elin sesi var; Yalnız taş duvar olmaz; Ağaç yaprağıyla gürler gibi. Yardımlaşma ve dayanışma toplum fertlerinin sahip olması gereken en güzel özelliklerdendir. Bir arada yaşayan insanlar sürekli yardımlaşma içerisinde olursa hem daha mutlu hem de daha huzurlu olurlar. Kapı komşun ile el ele vererek bir iş ortaya koymak kadar keyifli başka bir iş yoktur. Birlikte yapılan işler aynı zamanda daha kısa sürede yapıldığından böylece aynı zamanda çok daha fazla iş yapabilmek de mümkündür.

Bugün Doğu bölgelerimizde yaşayan gençlerimiz,  yarının büyükleri ... Onlara sahip çıkmak bizim vazifemiz .Zira eğer bugün onlar yoksa yarın ülke yok! hiç kuşkusuz iddaa edebiliriz. Eğer güçlü bir yarın istiyorsan bilgini , malını ve yüreğini paylaş ...

Gelişmiş bir Türkiye istiyorsan eğitimden başla ve ihtiyaç sahiplerine elini uzat. şüphesiz diyebiliriz ki eğitim; karanlıkların bittiği kör noktadır. Aydınlığa giden yolda bir adım da sen at .

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Dogan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı adına Doğuda yaşayan yardıma muhtaç çocuklar için okul eşyası temin edilsin.». Mert ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.