Açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi, Ek sınav şartının kaldırılması.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın millet vekilerimiz, Milli eğitim bakanımız. Açık lise için oluşturulan ek sınav için koşulların kaldırılmasını istiyoruz.Şartlarını kaldırılmasını istiyoruz bunun için ne olursa yapmaya hazırız. mezun olmak istiyen arkadaşlarımız ve yüksek öğretim için sınava giriyorlar mezun olucağız umuduyla girip iyi puanlar alıyoruz fakat bu şartlar yüzünden mezun olamıyoruz üniversite tercihi yapınca çekine çekine yapmak durumunda kalıyoruz. O yüzden şartlarının kaldırılması hususunda sizlerden ve değerli komisyon üyelerimizden elerinden ne gelirse yapmasını istiyoruz. Sayın Millet vekillerimizinde bu gibi hususda yardımcı olucağından eminiz. Ygs'ye ve Lsy'ye girdiğimiz zaman rahat olarak girmek istiyoruz. mezuniyet için şartların kaldırıldığı zaman erken mezuniyetimiz olucağından eminiz fakat bu şartlar kaldırılmadığı takdirde bizim gibi diğer insanlarda aynı sıkıntıları yaşamak zorunda kalıcak o yüzden 157 kredi şartının kaldırılmasını istiyoruz. Üniversite kayıtlarında sıkınta yaşamak istemiyoruz 1 senemizinde gittmesini istemiyoruz. saygılarımızla arz ederiz.

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Tulum bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanlığı: Açık Lise Ek sınav şartının kaldırılması.». Emre ve imza atan diğer 216 kişiye katıl.