0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Açık öğretim lisesi bu sene 2017-2018 döneminde biraz fazla sorunlar yaşadık. Sorun 1-ilk önce sistem değişti dendi zorunlu dersler eklendi ve alan değişiklikleri yapıldı birden bire.gerildik,stres olduk.SORUN 2- ne olduğunu anlayamadan tekrar sistem değişti denildi ve değiştirildi bu iyi bir şeydi belki ama derslerimizi tekrar seçmek ve kitaplarımızı değiştirmek zorunda kaldık.SORUN-3  kendimizi  sınava adapte etmişiz  bir de 17-18mart tarihli sınav ertelendi SORUN-4 gecikmeli olarak girdiğimiz sınavda görevlilerin açıklamasıyla öğrendik ki kodlama kağıtlarımızda teknik bir hatadan dolayı eksik ders çıkabilirimiş orada ne kadar hangi dersler varsa onları yapın dediler.BU NEDİR YAHU BUNCA İNSANLA DALGA MI GEÇİLİYOR ZATEN GECİKMELİ YAPILAN BİR SINAVDA GEÇEN SÜRE İÇERİSİNDE BU HATA NEDEN DÜZELTİLMİYOR.BİRDE ÖZÜR DİLEYEREK TELAFİ SINAVI YAPILACAĞINI OKUYOR YADA DUYUYORUZ.TELAFİ SINAVI YERİNE MADUR OLDUĞUMUZ SEÇTİĞİMİZ HALDE SINAVINA GİREMEDİĞİMİZ DERSLERİN KREDİLERİNİ VERİN BİZE.PATRONUNDAN İZİN ALAMAYANLAR VAR ÇOCUKLARINI BIRAKMAK ZORUNDA OLANLAR YAŞADIĞI YERDEN UZAKTA SINAVA GİRENLER VAR MADDİ MANEVİ ZORLAMAYIN İNSANLARI LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYIN NE KADAR ÇOK İMZA O KADAR İYİ OLUR BİZİM İÇİN

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Odabaşı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Açık öğretim lisesi telafi sınavı ve özür dilemek yerine derslerin kredisini versinler». Yasemin ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.