40 yaş ve üzeri atanamayan öğretmen kalmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba duyarlı halkımız, öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz, Sayın Bakanımız, 40 yaşına ulaşan ve hala atanamayan öğretmenlerimizin varlığının sayısının fazla olması maalesef ki çok üzücü bir durum, hem ülkemizin refahı için hem de öğretmenlik mesleğini okumuş ve ideallerini gerçekleştirememiş olan hala öğrencileriyle buluşamamış öğretmenlerimizin özel okullarda gerçek öğretmenliğin ne olduğuyla tanışamamış, devletimizin kadrosunda bulunamamış öğretmenlerimiz için ne acıdır ki yaşanan KPSS uygunsuz durumları, haksızlıklar ve dolayısıyla güvensizlik nedeniyle artık hala daha sınava girmek istemeyerek öğretmenlik mesleğinden soğuyan ve herşeyi bırakan öğretmenlerimize çok yazık olmaktadır. Belki çok değerli fikirleri ile örnek öğrenciler yetiştirecekler ama buna bir fırsat verilmelidir. 40 yaşına gelmiş ve hala atanamayan öğretmenlerimize artık atanabilmeleri için bir şans verilmelidir. Gerçekten de bunda devletimizin bir zararı değil faydası olacaktır. Sadece bir şans ve deneme rica ediyoruz.

Bugün Leyla imzanı bekliyor!

Leyla Saral bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: 40 yaş ve üzeri atanamayan öğretmen kalmasın.». Leyla ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.