Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 45 destekçiye ulaştı

ÖSYM'nin aldığı kararla bu sene 10:00 olan YGS saati için sınav salonuna son giriş 9:45 olarak belirlendi ve sınavın başlama saatine 15 dakika olmasına rağmen 1-2 dk geç kalanlar bile sınav salonuna alınmadı. İlk kez gerçekleştirilen bu kuralın bu kadar katı bir şekilde uygulanması, gençlerimizin geleceklerini tayin ettikleri, bütün bir sene boyunca geceli gündüzlü çalıştıkları üniversiteye giriş sınavına girmek için bir sene daha beklemeleri anlamına geliyor. İnsan hayatında bir senenin önemi büyüktür. Ayrıca bu durumun bu gençlerin psikolojilerine etkisini, yaşadıkları hayal kırıklığını ve moralsizliği de unutmamak lazım.

Trafik ve hava şartları göz önüne alındığında, 1-2 dakikalık gecikmeler yüzünden gençlerimizin koca bir senesinin heba olması haksızlıktır. Bu mağduriyetin giderilmesi için bir çözüm önerisi getirilmesi gerekliliği aşikardır.

Bugün Eda imzanı bekliyor!

Eda YILMAZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «milli eğitim bakanlığı: 2017 YGS'ye 1-2 dk geç kaldıkları için alınmayan gençlerin mağduriyeti giderilsin». Eda ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.