Kampanya Kapatıldı

2015'TE ATANAN SOSYAL BİLGİLER VE COĞRAFYA ÖĞRETMENLERİNE TAYİN HAKKI VERİLSİN.

Bu kampanya 95 destekçiye ulaştı

2015 yılında Sosyal Bilgiler ve Coğrafya öğretmenliği ÖABT sınavına dava açılmıştı. Bu dava sebebiyle iki branşın öğretmenleri tayin hakkını kaçırmayla karşı karşıya. Atama kılavuzunda tayin hakkı 30 Eylül itibariyle 3 yılını dolduranlara veriliyor. Ancak biz açılan bu dava yüzünden göreve 19 Ekimde başlayabildik. Bu durumda tayin hakkını 19 günle kaçırıyoruz. Bizim elimizde olmayan bir sebepten dolayı mağdur duruma düştük ve eğer düzenleme olmazsa daha da mağdur olacağız. 2016 eş durumu atamasında bu durum düzeltildi ve 31 ekim tarihi baz alınarak arkadaşlarımız tayin olabildi. 2018 il dışı atamasında da bu durum göz önünde bulundurularak kılavuzda atama esas tarihi 31 ekim alınarak mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Bugün Buğra imzanı bekliyor!

Buğra Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: 2015'TE ATANAN SOSYAL BİLGİLER VE COĞRAFYA ÖĞRETMENLERİNE TAYİN HAKKI VERİLSİN.». Buğra ve imza atan diğer 94 kişiye katıl.