Üniversite Sınavı Kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yıllardır Öğrencilerin Başına Büyük Dert Olan Ve Gençlerin Hayallerini Kısıtlayan Üniversite Sınavlarının Artık Kaldırılması Gerektiğini Düşünmekteyim

Neden Mi Kaldırılmalı ?

- Öğrencilerin Üzerlerindeki Sınav Baskısının Kalkması İçin

- Öğrencilerin Hayata Daha Olumlu Bakabilmesi İçin

- Gençlerin Tek Bir Sınava Umut Bağlamamaları İçin

Peki Yerine Nasıl Bir Çözüm Getirebilir

Eğer Sende Üniversite Sınavının Kaldırılmasını İstiyorsan 1 İmza’da Sen At

Bugün Üniversite Sınavı imzanı bekliyor!

Üniversite Sınavı Kaldırılsın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Üniversite Sınavı Kaldırılsın». Üniversite Sınavı ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.