Kampanya Kapatıldı

Üniversite de 2 sene geçiş hakkının geri gelmesini istiyorumm.

Bu kampanya 16 destekçiye ulaştı

Ben şu an lise 3 öğrencisiyim.Çocuk gelişimi bölümündeyim ve Allah izin verirse erken çocukluk öğretmeni olmak istiyorumm. Hepimiz biliyoruz ki 4 senelik üniversite okumadan da zor açıkçası. Şahsi fikrim, insan istedikten kendine güvendikten sonra herseyi yapabilicek düzeyde ve karakteristik seviyede bir insan olabiliyor.Ama 4 sene çok uzun bir süre degil mi sizce de hele de hayalleri olanlar için .Ülkemizde çok kötü seyler yasaniyor bunun hepimiz farkindayiz .Hangisini sayabilirim ki size hele hele de kızlara , kadınlara yapılan kötü istismarlar, tecavüzler ,tacizler bi bunun gibi bir çok neden . Ben üniversiteyi kazansam bile başka sehire gidemem korkuyorum cünku insanin annesi babasi yaninda olmadigi sürece onu ailesi gibi kimse koruyup kollayamaz ben bunun kanâtindeyim.Bu yüzden kızlarımizin gelinciklerimizin gelecegin anneleri icin bu işigi sondürmeyin bi yardim eli uzatin . Üniversite de 2 sene geçis hakkmizi geri istiyoruz . Hayallerimiz icin bir adimi siz atin biz on adimi atmaya raziyiz .Lütfen kizlarimiza sahip cikalim yardimci olalim .İsteğimin yerine getirilmesini gönulden ister saygilarimla ve sevgilerimle size tesekkür ederim .

Bugün Türkan imzanı bekliyor!

Türkan Mehmetoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim bakanlığı: Üniversite de 2 sene geçiş hakkının geri gelmesini istiyorumm.». Türkan ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.