Ücretli öğretmen olarak 10 yıl çalışanlara kadro verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben 1998 1999 yılında ucretli öğretmen olarak  milli eğitime bağlı devlet okullarında öğretmenlik mesleğini çok mükemmel bir şekilde yapiyorum.Her gün sabah kalktığımda devletin beni kadroya almasını bekliyorum.4 yıllık Üniversite okudum.Pedogojik formasyon aldım. 1998-1999 tarihinden bu yana 2016 yilina kadar ücret karşılığında öğretmen oldum.Kadrolu öğretmenlerle aynı işi hatta çoğu zaman onlardan daha çok öğretmenlik mesleğini iyi icra etmeme rağmen onların aldığı maaşın yarısı bile olmayan 3 te 1 oranında ücretle çalışan bir öğretmen olarak ailem,çevrem mezun ettiğim öğrencilerim,velilerim,öğretmen arkadaşlarım,çalıştığım müdürlerim benim kadrolu olarak çalışmamı çok istiyorlar.Bu konuyla ilgili benim ve benim gibi olan öğretmen arkadaşlarımın kadrolu öğretmen olarak çalışmasını çok arzuluyorum. Bu konuda gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Maaşımın hakkettiğim gibi olmasını istiyorum çünkü kendi evimi almak istiyorum. İki tane çocuğum var sigortami dışardan devam ettirdiğim için ek iş yapıyorum onlarla yeterince vakit geçiremiyorum. Kadrolu olursam ek iş yapmadanda sigortam tam olacak.12 yıldır çalışıyorum 6 yıllık sigortalı sayiliyorum.Kadroya geçersem bu tarz sıkıntılarım olmayacak.Tesekkür ederim.

Bugün bedriye imzanı bekliyor!

bedriye çambel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Ücretli öğretmen olarak 10 yıl çalışanlara kadro verilsin.». bedriye ve imza atan diğer 232 kişiye katıl.