0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Öncelikle oylamaya sadece samimi müslümanların katılmalarını istiyorum. Ben özgürlüğümüz kısıtlandığını düşünüyorum. Neden mi? Müslüman kızlar olarak, derslerde hep arkaplanda olmaktan bıktık. Çünkü hocalarımız hep erkek. Güya kız lisesiymiş... Ülkemizde bir çok kız imam-hatip lisesi var ve binlerce de atanamayan bayan öğretmen. Öyleyse neden kız öğrencilerin dersine erkek öğretmenler giriyor? Özellikle Kur'an-ı Kerim derslerinde. Hocalar erkek olduğu için eğitim hayatından fedakarlık eden kaç tane kız var haberiniz var mı sizin? O kızlardan biri de benim. Burası özgür bir ülke değil. Eğer özgür ve toplumun isteklerine karşılık veren bir ülke olsaydı bugün bunları konuşmuyor olurduk. Başörtüsü yasağı kaldırıldı. Bu gerçekten iyi bir şey ama geç kalınmış. Bu olayda da geç kalınmasını hiç istemiyoruz. Lütfen kız çocuklarının okuması için destek verin. Biz de müslüman kimliğimize uygun bir şekilde ilim alabilelim. Bunu samimiyetle ve güvenle söylüyorum. Bu soruna elbet bir gün çözüm getirilecek. Biliyorum. Ama lütfen herkes elinden geleni yapsın ve bu konuda da geç kalınmasın.

Bugün Edanur imzanı bekliyor!

Edanur Arpat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Özgürlüğümüz İçin İmam Hatip Liseleri ve İlahiyat Fakültelerinde Erkek Hocaya Hayır!». Edanur ve imza atan diğer 72 kişiye katıl.