Öğretmenler bize kaynak ve kitap önerebilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben henüz çocuğumu okula yeni gönderecek bir veliyim. Ama çok endişeliyim. Öğretmenler kesinlikle kaynak öneremiyormuş, öneren hakkında soruşturma açılıyormuş. Ne acınası bir durum. Hedefimiz çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak degil mi,  neden bu devlet eliyle engelleniyor? Benim çocuğumun kapasitesini sistem mi yoksa ona ders veren ögretmeni mi daha iyi bilebilir? Ben çocuğum için kitap önerisini onu en yakından tanıyan eksiklerini veya ilgi alanlarını yakından algılayan uzman bir eğitimciden niçin alamayacağım? Tüm eğitimciler bilirler ki "her çocuk özeldir". Ben bir eğitimci değilim, ama çevremdeki birçok veli ve ögretmenle konuşuyorum ve müfredat diye öğretmenlere verilenler ne ise bunlar daha yarı dönemde bitiyormuş. Bunu herkes biliyor, parayı çocuğundan üstün tutmayan ve çocuğunun gelişimini desteklemek isteyen herkes de kendince çözümlere başvuruyor. Neden bizi biz velileri bu kadar zorluyorsunuz? Bir devletin istediği asla cahil bir gelecek olmamalı. Herkesin de bol parası yok özele gönderip istediği eğitimi aldırsın, ama bircok kişinin bir kaç kitap almaya bir sekilde gücü yeter. Lütfen öğretmenlerimizi rahat bırakın, istedikleri kaynakları önersinler. Zaten adı üstünde öneri, kimse uymak zorunda değil. Lütfen çocuğumuzu yeri geldiğinde bizden bile iyi tanıyan bir eğitimcinin desteğini bizden esirgemeyin.

Bugün Ebru imzanı bekliyor!

Ebru gadiş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı : Öğretmenler bize kaynak ve kitap önerebilsin». Ebru ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.