Kampanya Kapatıldı

Öğretmenime Dokunma!.. ❌

Bu kampanya 216 destekçiye ulaştı

Mardin'in Midyat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde başarılı bir şekilde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Akgül isimli öğretmenimizin kişisel hırs ve egolar yüzünden; çocuklarının eğitim hayatı hesaba katılmadan, aile birliği ve düzeni düşünülmeden, maddi zorluklar hesaplanmadan kişisel hırs ve kin ile başlatılan soruşturma kapsamında haksız ve adil olmamakla birlikte ifadesi dahi alınmadan memleketinden 1000 km öteye gönderilmesine karar verilmiş..Bahsi geçen soruşturmanın konusu olan olayın; ne herhangi bir terör örgütüyle ne de devlete veya devlet büyüklerine zeval getirecek içerikte olmamakla birlikte; sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kesinlikle hakaret veya tehdit içerikli olmayan bazı eleştirisel paylaşımların ''niyet okunarak kendi üzerine alınması'' şeklinde bozuk ruh hali ve akıl sağlığının sorgulanacağı nitelikte Hukukun bütün normları çiğnenmiş, ahlak ve adalet olgusu darbe görmüş, dikta dönemlerini anımsatır tarzda suç ve ceza arasındaki oran-orantı dengesi kaybolmuş adalet terazisinin şaştığı bir kararla sürgün edilmiştir. Vatanına ve milletine sonuna kadar bağlı insanları bu bölgede kırdırıp akla ve mantığa sığmayan ve hukuka aykırı sözümona devlet adamlarının bu haksız kararları karşısında milleti devletine kırdırmaya kimsenin hakkı yoktur..Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü teftiş kurulu başkanı ve Başkan yardımcısının şikayetçi olduğu bir soruşturmada kendileri tarafından muhakkik tayin edilerek, devlet adıyla fakat ilkel çağlardan kalma öç alma duygusuyla ISMARLAMA RAPOR/KARAR verilerek hukuk çiğnenmiştir. Bir an önce yürütmenin durdurulması ile görevi nedeniyle nüfuzunu kullanmak suretiyle görevi kötüye kullanmak ve iftira suçlarından haklarında soruşturma başlatılmasını yetkililerden talep ediyoruz..

Bugün Reşit imzanı bekliyor!

Reşit Akgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Öğretmenime Dokunma!.. ❌». Reşit ve imza atan diğer 215 kişiye katıl.