Öğrencilere Seçim Hakkı Tanınsın, Meslek Liselerimiz Kapatılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Meslek Lisesi'nde okuyan bir öğrenci olmaktan gurur duyuyorum. Çünkü ülkede her meslekten elemana ihtiyaç vardır ve sorun şudur ki tercih öğrencinin kendisine bırakılmalıdır. Dersleri çok iyi olan ve "Anadolu Lisesi" ne gitmek isteyen bir öğrenci ile ileride yapmak istediği bir mesleği işin erbab yerinde yani "Meslek Lisesi" nde öğrenmek isteyen öğrenciye seçim hakkı tanınmalıdır. Burdan 'Devlet Buyuklerimize' sesleniyorum. Seçim zamanında çeşitli konuşmalar düzenleyip bu konuşmalarda "Gençler bizim geleceğimizdir" diyorsunuz. Lütfen kendi geleceğinizi de bizim geleceğimizide karartmayin. Bizimle beraber meslek alanlarinda işinin ustası olmuş hocalarımızda düşünülsün, onların aileleride düşünülsün.

Bugün Buse Dilan imzanı bekliyor!

Buse Dilan Ağaoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Öğrencilere Seçim Hakkı Tanınsın, Meslek Liselerimiz Kapatılmasın». Buse Dilan ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.