Kampanya Kapatıldı

Öğrenciler olarak mağdur olmak istemiyoruz

Bu kampanya 36 destekçiye ulaştı

ben ve arkadaşlarım Van Öğrenci Takip Merkezi dershanesinde üniversiteye hazırlık için eğitim gören 100den fazla kişiyiz ve büyük oranda maddi manevi kayıp yaşadık.Nedeni ise dersane müdürümüzün bizi dolandırması.Verilen vaatleri yerine getirmeme,elinde olan sözleşme ile tüm öğrencileri icra ile tehdit etme,kafasına estiği gibi tatil verme vs. bir sürü sebebimiz mevcut.Dersane 2 ay gibi bir süredir mühürlü olarak faaliyet gösterdi.Biz öğrenciler sınav kaygısından dolayı buna göz yummak zorunda kaldık ta ki ilkin polislerin,ardından müdürün bizi dersaneden çıkarması ve ardından evlerinize gidin demesine kadar.sınava 10 gün gibi bi süre içinde 4 günümüz pisi pisine bi kayıp oldu bu dava ile uğraştık.Müdürümüz dava açanları icra ve tazminat ile korkutup sözleşmeleri,senetleri iade etmiyor.Onlarca öğrenci mağdur ve napacaklarını bilmiyorlar.Biz,kamuoyundan bize ses vermelerini,bizi yalnız bırakmamalarını,bizlere yardımcı olmanızı ve yetkili kurumlara sesimizi iletmek istiyoruz. Lütfen bize ses ver!

Bugün Diyar imzanı bekliyor!

Diyar Bağış bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: Öğrenciler olarak mağdur olmak istemiyoruz». Diyar ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.