Türkiyenin eğitim sistemi değişmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Birçok öğrencinin yetenekleri farklı sözel zekaya sahip bir öğrenci sayısalı yapamiyor ve karne notu düşük oluyor ve bu üniversite hayatını etkiliyor aynı şekilde sayısal zekaya sahip olan öğrenciler içinde bu geçerli. Sayısalcı öğrenciler sayısala yönlendirilip sözel dersler verilmemeli, sözelci öğrencilere de sayısal dersler verilmemeli öğrenciler kendi alanında gelişmeli ki  faydalı bi insan olsun türkiyenin gelişmesine katkısı olsun ilerde kendine yaramayacak olan şeylerle zaman kaybetmesinler. Gelecek bizlere emanet fakat eğitim sistemimiz öğretmenlerimiz gereği kadar kaliteli değil. Çünkü zamanında matematik öğretmeni de coğrafya gördü coğrafya öğretmeni de doktor da edebiyat gördü hakim de. Şuan doktorlar matematikçiler ne edebi metinlerin türleriyle ilgileniyor ne de edebiyatçılar tarihçiler denklem fonksiyon çözüyor.  Herkes kendi alanînda gelişip Türkiyeye faydalı birisi olsun.

Bugün Sevde imzanı bekliyor!

Sevde Demirel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanı: Türkiyenin eğitim sistemi değişmeli». Sevde ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.