Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Yıkılmasın,Bölünmesin,Salonsuz kalmasın !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi eski adıyla Menemen Lisesi olup izmir Menemen ilçesinin en eski ve en köklü okuludur. Şu anda gündemde Okulumuzun spor salonunun ve spor alanının yıkılarak; yerine yeni bir okul için uygun alan olmamasına rağmen bu alana ortaokul yapılmak isteniyor. Sadece bununla kalmayıp onlarca yıldır burada büyük bir emekle yetişmiş birçok ağacın ve doğal alanın yıkılmasına ve tahrip olmasına sebep olacak. Kısacası Bizler spor salonumuzun ve spor alanımızın yıkılmasını, küçücük bir alana sıkıştırılma mızı ve Bu sebeple spordan uzaklaştırılmamamazi istiyoruz. Şu da unutulmamalıdır ki Menemen Atatürk Anadolu Lisesi yıllarca ülkemize ve milli takımımıza birçok sporcu yetiştirmiş bir kurumdur!!!

Bugün Menemen Atatürk Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

Menemen Atatürk Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanı: Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Yıkılmasın,Bölünmesin,Salonsuz kalmasın !!!». Menemen Atatürk Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 961 kişiye katıl.