Lisanslı sporculara sınavlarda ek puanlar verilerek teşvik edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TÜBİTAK olimpiyatlarında başarılı olan öğrencilere TEOG’da ek puan verileceği 2017 yılı içerisinde hükümet yetkilileri ve Milli Eğitim Bakanı tarafından açıklanmıştı. Hükümet 2017-2018 eğitim yılı için de ek puan teşvik uygulamasının genişletilerek lisanlı tüm sporculara verileceğini duyurmuştu. Ancak ek puan verilmemesi spora teşvik edilmiş birçok lisanlı öğrencinin mağdur olmasına sebebiyet vermekle beraber, teşvik edilmediği gibi gelecek kaygısı ile sınava hazırlanan öğrencileri sportif alandaki başarılarından ve spordan da uzaklaştırmaktadır. Spor faaliyetlerinde başarılı öğrencilerin desteklenmesi ve teşvik edilmeleri adına hükümetin 2017 yılında söz vermiş ve açıklamış olduğu ek puanların bu yıl sınava giren tüm lisanslı sporculara verilmesini talep ederim.

Bugün Ayseni imzanı bekliyor!

Ayseni Toker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: Lisanslı sporculara sınavlarda ek puanlar verilerek teşvik edilsin». Ayseni ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.