0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

13.01.2017 Tarihli  ve 29947 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nde yapılan düzenlemeye göre, 1 Ağustos 2017’den sonra özel öğretim kursları (eski adıyla dershaneler) 8 adet dersten (Türk Dili ve Edebiyati, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Cografya ve Felsefe) sadece  tek dersten hizmet verebilecek. Öğrenci de her dersten ayrı kursa gidecek. 8 dersten sınava girenler, 8 kurs arasında mekik dokuyacak.

Sayın veliler, gözümüzün nuru çocuklarımızın mağdur olmaması, gelecekleriyle oynanmaması, özel öğretmenlere ekstra paralar verilmemesi ve 8 kurs arasında mekik dokunmaması  için  Özel öğretim kurslarının ders sayısının artırılması ve yeni kanuni düzenleme yapılması gerekiyor.

Özel öğretim kursları (eski adıyla dershaneler) bir ders ile sınırlandırılmasın,  bütün derslerden kurs verebilsinler, vermeye devam etsinler. İstediğimiz derslerden kurs alma özgürlüğümüz kısıtlanmasın.

Bu nedenle kampanyaya desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün Tamer imzanı bekliyor!

Tamer Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz : Özel öğretim kursları (eski adıyla dershaneler) bütün derslerden kurs verebilsinler.». Tamer ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.