Eğitim hakkımı arıyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Değerli devlet büyüklerim,                                   Ben Erzurum ili Pasinler ilçesinden çölyak hastası Zeynep BAYRAM.Daha önce de siz değerli devlet büyüklerime derdimi anlatıp yardım istemiştim.Ben TEOG'dan 494,5952 puan aldım ve hayalimdeki fen lisesini okumaya hak kazandım.Çölyak hastası olduğum için yurtta kalamayacağımdan ve ilçedede fen lisesi olmadığından siz değerli devlet büyüklerimden yardım istemiştim.Siz değerli devlet büyüklerimden gelen talimat doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ Bey , babam ve beni çağırarak sorunumla ilgili iki saate yakın görüşme yaptı.Bu görüşme neticesinde babama Erzurum'da bir iş bulunup evimizi Erzurum'a taşıyarak eğitimime devam etme kararı alındı.Bu karardan sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Bey, Vali Bey ve Büyükşehir Belediye Başkanı'na konuyu anlatarak babama iş istedi.Her ikiside tercihini yapsın biz bu sorunu çözeceğiz dediler.Ben tercihimi yaptım ve hayalimdeki , emeğimin karşılığı olan fen lisesine yerleştim.Fakat iş konusunda Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan ŞAHİN Bey babama asgari ücretli bir iş sundu.Babamda bu parayla geçinemeyeceğimizi , belediye bünyesinde şoför veya itfaiyeci gibi maaşı 2.000 TL üzeri bir iş istedi.Bu da kabul edilmeyip iş konusu çözülemedi.

Siz değerli devlet büyüklerim size eğitimi için el uzatan , hasta bir öğrencinizin , eğitimine devam edebilmesi için tek umudu olan siz değerli devlet büyüklerime yaşlı gözler ve tükenen umutlarıyla uzattığı eli boş çevirmeyeceğinizi umut ediyorum. Emeklerimin heba olmaması , hayallerimin yıkılmaması ve eğitimime devam edebilmek için yaşlı gözlerle size el uzatan hasta öğrencinizin sorununa bir çözüm bulacağınızı umut ediyorum.

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Bayram bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanı: Eğitim hakkımı arıyorum». Zeynep ve imza atan diğer 95 kişiye katıl.