Şehit Gökhan Osman Karaduman'ın İsminin İstanbul Esenyurtta Bulunan Sonnur Yalnız Oğlu İ.Ö.O İleDegistirilmesiniİstiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ard Arda Dizili Ay Yıldızlı Bayraklara Bürünmüş, Hayatının Baharında Soldurulmuş, Kefenlerine Kan Bulaştırılmış Cennet Bekçileri, Uğurlanıyor Analarının Feryatlarıyla Mekânların En Yücesine
Şehitlerimizi Gelecekteki Miniklerimize Tanıtalım Şehidimizi Unutmayalım Asırlar Sonra Bir Minik ⭐Gökhan Osman Karaduman Kimdir Diye Sorduğunda O Çocuğa Onun Kanının Son Damlasına Kadar Savaş Veren Göhsünü Sonuna Kadar Düşmana Siper Eden Koca Yürekli Vatan Uğrunaa Hiilal Uğruna Kan-Can Veren Bir Mehmetciktir Deriz.Şehitlerimizi yaşatalım..
Şehitlerimizin Adları Bir İki Gün Hatırlanıp Sonra Unutulmamalıdır Her Yerde Hatırlanmalı Her Yerde İsmi Söylenmelidir Bizler İçin Nasıl Şehadete Koştukları Okullarda Öğrencilerimiz Velilerimiz Vatandaşlarımız Tarafından Her Zaman Şehitlerimizin İsimlerini Söylemelidir. Bizim Gibi Şehitlerine Vatanlarına Düşkün Olan İnsanlar Sehitlerimizi Unutturmayacak.

Bugün Havva imzanı bekliyor!

Havva Ela bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli eğitim bakanı: Şehit Gökhan Osman Karaduman'ın Adının Bir Okula Verilmesi Adının Her Yerde Yaşatılması». Havva ve imza atan diğer 630 kişiye katıl.