Milletvekili maaşları her yıl dolgunlaşıyor ise ASGARİ ücret de yeterince artmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biliyoruz ki Türkiye'de asgari ücret ile ailesini geçindirmeye  çalışan bir Çok İnsan mevcut  ve Yine biliyoruz ki çoğu aile Bu parayla çocuğunun ihtiyaçlarını gideremiyor ,faturalarını yatıramıyor , borçlarını ödeyeyemiyor , kıt kanaat geçiniyor . Buraya yapılamayan bir çok temel ihtiyaç sıralanabilir . Milletvekillerinin aldığı maaşın fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum. Her ihtiyaçlarını fazlasıyla giderecek hatta artacak kadar yeterli. Durumun Böyle olduğu aşikar iken her sene kendi maaşlarına zam önerisi sunup bir gün içinde Oy birliğiyle kabul etmelerini keyfi  buluyorum . Her sene asgari ücrete yapılacak zammın aylarca düşünülüp Çok Çok düşük miktarda arttırılması anlam verilemez . Milletvekillerinin maddi sıkıntı çekmedikleri açık  ve gitgide maaşlarının fazlasıyla arttığıda açık , milli gelirdeki esitsizligin arttığıda açık .  Milletvekillerini halkın refahı için de aynı oy ve fikir birliği içinde olmalarını istiyorum , asgari ücretin makul ölçülerde artması için Aynı hassasiyette ve Yine Aynı fikir birliğinde olmalarını istiyorum. Böylece Türkiye' de daha fazla çocuğun temel ihtiyaçları giderilebilecek daha fazla çocuk maddi yetersizlikten dolayı gösteremediği yeteneğini gösterebilecek.  Ülke ekonomisine katkıda bulunan bireylerin sayısı artabilecektir . En önemlisi ruhen ve bedenen mutlu, sağlıklı ve geleceğe umutla bakabilen  aile ve bireylerin sayısının artacağını düşünüyorum.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milletvekili maaşları her yıl dolgunlaşıyor ise ASGARİ ücret de artmalı.». N ve imza atan diğer 86 kişiye katıl.