Sağlık Meslek Liselerinin 2 yıllık hakları geri verilsin .

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Biz sağlık meslek liselerinde son "Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeni " ünvanıyla mezun olacak öğrencileriz . Mağduriyetimiz söz konusu . Biz görmediğimiz derlerden sınava tabi tutuluyoruz . Sözel alanda kendimizi yetiştirebilmisken sayısal alanda yetersiz kalıyoruz .  9 . Sınıfta gördüğümüz kültür derslerini 3 senedir görmüyoruz . Durumu olan aileler öğrencilerini kurs ve etüt merkezlerine gonderiken biz gidemiyoruz . Hiçbir yerden destek alamıyoruz . Ve yetersiz kalıyoruz . Ygs ve lys den ümitsiziz . Suriyeliler sınavsız bir şekilde istedikleri Üniveriste de istedikleri bölümü okuyorken . Biz TC vatandaşı olduğumuz halde bize öncelik neden taninmiyor ? Ülkemiz kendi vatandaslarina kendi öğrencilerine öncelik vermeli . Lise çıkışlı son hemşireler olarak bu hakkımızı elimizden almayın . Hayallerimize engel olmayın . LÜTFEN BIZE KULAK VERIN .

Bugün Sema imzanı bekliyor!

Sema Yıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mili Eğitim Bakanlığı: Sağlık Meslek Liselerinin 2 yıllık hakları geri verilsin .». Sema ve imza atan diğer 338 kişiye katıl.