MİLAS' TA AÇIK OTOPAZARI Olmasını İstiyoruz. ! !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İlçemizde 2. El aracını satmak isteyen vatandaşlarımızın daha fazla kişiye ulaşabilmek,  satabilmek için şehrin en işlek güzergahlarına araçlarını parketmek zorunda kalması, bunun da o güzergahlarda işi olup araç parketmeye çalışan birçok kişinin ve işyeri sahibinin mağdur olmasına neden olmaktadır.

Bunun için; araç alım-satımı gerçekleştirmek isteyen hemşehrilerimizin hem daha iyi iletişim kurabilmeleri hem de daha bilinir, şeffaf güvenli bir ortamda, daha sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için haftasonu tatili olması ve her kesime en müsait gün olması nedeniyle; Pazar günleri bu iş için uygun bir alanda SOSYAL BELEDİYECİLİK anlayışıyla ÜCRETSİZ olarak hizmet verilmelidir.

Bu imkanın sunulması durumunda; şehrimizdeki oto galericilerin de ellerindeki araçları haftada bir gün potansiyel müşteriler ile buluşması şehrimize hem sosyal hem ekonomik olarak da hareketlilik getirecektir.

Bu hususta; başta ilgili kurumlardan olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşu ve hemşehrilerimizden desteklerini bekliyoruz.

Bugün Fikret imzanı bekliyor!

Fikret Güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MİLAS' TA AÇIK OTOPAZARI Olmasını İstiyoruz. ! !». Fikret ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.