Girişimcilik

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
migros tarafına Tuba Günay bu kampanyayı başlattı

Herkese merhaba ben Tuba.

Mesleğim veya kim olduğum hiç önemli değil ben sadece ayakları yere sağlam basma çabası içerisinde olan genç bir kadınım ve işten çıktıktan sonra özgürce kendi alışverişimi yapıp malzemeleri evime taşımak istiyorum. Evimin etrafında ise sadece x adlı bir market bulunmaktadır. Daha önce ise bu marketten alış veriş yapmak istemediğim için bir çok sanal market uygulamasını kullandım .Başka çarem olmayıp sadece bu sanal marketlerden alışveriş yapabildiğim için fiyat konusuna takılmadan -neye ihtiyacım varsa ucuz pahalı demeden- ürün alma zorunluluğundan çok sıkıldım.Alış verişini kendi başına , rahatça yapmak isteyen her genç kadın gibi ben de işten çıkıp yorgun argın ve bir de yüksek lisans için ödevler yetişecek iken bana 2-3km uzaklıktaki Migros’lara gidecek durumda değilim. Ayrıca araba alabilecek maddi bir imkanım da yok .Dolayısıyla kendi mahalleme değil -taktir edersiniz ki mahalle büyük bir oluşum olduğundan pek çok Migros var -ama acilen kendi sokağıma çok yakın en yakın bir Migros talebim bulunmaktadır. Kendi sokağım Kazımdirik mahallesi 367/4 sokak Bornova’da. Etrafımda ise Migros Jet açılabilecek bir çok alan/ dükkan bulmak mümkündür.Ayrıca bu çevrede kime sorsanız aynı konudan dert yanacaktır. Dolayısıyla hem değerli kurum Migros hem bu kampanyayı imzalama niyetiyle bu sayfaya giren dostlar , lütfen beni ciddiye alınız. Saygılarımı sunarım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.