Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 346 destekçiye ulaştı

Doğuş üniversitesi MYO binasının Kadıköy’den Çengelköy’e taşınması sebebi ile MYO Yönetimine, Üniversite Yönetimine ve Mütevelli Heyetine MYO binasının Yatay Geçiş Başvuru sürelerinin tamamına yakını bittikten sonra taşınma kararı verilmesi sebebi ile oluşan mağduriyetten dolayı Taşınmaya İtiraz etmek istiyoruz.
Sizlerden Ricam Ulaşım sıkıntısı sebebi ile oluşacak mağduriyeti düşünerek verilen kararın tekrar gözden geçirilip düzeltilmesidir.

bu olaydan çoğu arkadaş şikayetçidir ve böyle bir kararın geç haber verilip ellerimizi kollarımızı bağlanıldığı için ve okul yönetiminden mantıklı bir açıklama gelmeyip iletişime geçildiğinde geçiştirici cevaplar veriliyor. bu  gerekçe ile çareyi imza kampanyasında bulduk...

Bu kararın düzeltilmemesi durumunda oluşacak hak kaybından dolayı YÖK yönetmelikleri çerçevesinde ki itiraz hakkımız saklı tutulmuştur.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mhb@dogus.edu.tr: Doğuş Üniversitesi MYO binasının Kadıköy’den Çengelköy’e taşınmasını istemiyoruz!!!». N ve imza atan diğer 345 kişiye katıl.