Gurbetci Türkler Vatana Dönsün Mülteciler Avrupaya Gelsin,,DEĞİŞİM!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Avrupadaki Turkler sahip oldugu irk ve dini degerler sebebiyle ,ne kadar entegre olmaya calissada kabul gorememektedir. Yapilan politikalar,artan irkcilik soylemleri Turkler ve muslumanları hedef almaktadir.Diger taraftan Avrupada gozlemledigimiz multecilerin, dini ve milli degerlerini geride birakip Avrupaya kolaylikla uyum sagladiklari ortadadir. Hal boyle iken ulkeler arasi multeci sorunu,turk gocmenlerin karsilastigi baskilar,saldirilar bu degisim sayesinde cozulebilir. Hem turkler vatanina kavusmus olur,hem Avrupa istedigi entegrasyonu saglayabilecegi muhataplar edinmis olur.

Tum bunlarin sartlari,butceleri,nasil yurutulecegi konusunda yetkililerin uygun bir tasariyi kolaylikla olusturabileceklerini dusunuyorum.

Bugün Avrupalı imzanı bekliyor!

Avrupalı Türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@mevlütçavuşoğlu: Gurbetci Turkler Vatana Dönsün Multeciler Avupaya Gelsin,,DEĞİŞİM!». Avrupalı ve imza atan diğer 165 kişiye katıl.