Sakarya Hazırlık Öğrencileri Mağdur

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz Sakarya Üniversitesi Hazırlık öğrencileri mağduruz. Sene sonu yapılan Versant sınavı olarak girdiğimiz final sınavında hazırlığın tamamı kalmıştır. Öncelikle bu sınav bize sene içinde gösterilen derslerden alakasız bir sinavdır. Geçen sene ki öğrencilerine her sene sınavı geçme hakkı verilirken bu sene bu hakta elimizden alınmıştır. Hazırlıkta herkes aynı seviyede başlamadı fakat bütün öğrencilerden B2 istenmektedir. Normal olarak herkes B1 de kaldı.

Bunun dışında çoğu öğrenci arkadaşımızın aile ekonomiside iyi değil ve eğer kalırlarsa devletin verdiği karşılıksız burslarıda iptal ediyor ve onları zor durumların içine sokuyor.Bu yapılan sistem yüzünden birçok öğrenciye haksızlık yapılmıştır.Biz Hazırlık öğrencileri olarak bu sistemin düzeltilmesi ve kalan öğrenciler için bir hak verilmesini istiyoruz.

Lütfen bu yapılan haksızlıkta siz de yanımızda olun ve biz de desteğiniz ile gerekli makamlara bu taleplerimizi bildirip Hazırlığı geçme konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz.

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Gumus bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Metin timuçin: Sakarya Hazırlık Öğrencileri Mağdur». Yasemin ve imza atan diğer 176 kişiye katıl.