Doğrulanmış başarı

Muhasebe Öğretmenlerini Duy Talim Terbiye Kurulu

Bu kampanya 71 destekçi ile değişim yarattı!

Meslek Liseleri memleket meselesi dediniz. Meslek öğretmenliklerini kaldırdınız. Eski mezunlarini bitirmeye calistiniz yenilerine yol açmadınız. Muhasebe finansman öğretmenliği için muhasebe ve finansman okumak gerekli eninde sonunda bu hak bize taninacak diye bekledik. Ancak taninmadi İİBF kalabalık bir grup olduğu için sesini duyurmayi başardı ve muhasebe alanınin öğretmenliğine talip oldular en azindan ikinci öncelik olarak atama hakkini aldılar. Bizden iibf kadar yok Gazi mezunu da degiliz ama biz muhasebe ve finansal yonetim - muhasebe ve finansman bölümleri olarak 4 yil boyunca en agir dersleri en agir şekilde görerek muhasebe konusunda en yetkin bireylere donustuk söz konusu muhasebe ogretmenligiyse bunu en iyi muhasebe mezunları yapar. Birinci oncelik bizim hakkimizdir. İkinci öncelik taninmadi ki taninmasinda biz doğrudan atama istiyoruz. Ülkede bir muhasebe finansman öğretmenligi bolumu yok ve hakkimiz olan meslek için önümüzdeki talim engelin kaldirilmasini istiyoruz. Birçogumuzun formasyonu var ve meslek liselerinde ucretli muhasebe öğretmeni olarak calisiyorlar sigortası ders saatine gore yatiyor aldiği para hic birseye yetmiyor ancak seviyorum benim isim bu diyerek fedakarlıkla devam ediyor mesleğine. Boyle nereye kadar edebilecek? Bizler unvanlarimizin sonuna formasyonlarimizi ve işimize olan aşkımızı öğrencilerimize olan merhametlerimizi de ekleyerek kendimizi muhasebe öğretmeni olarak nitelendiriyoruz. Formasyonlarimizi cope atmak istemiyoruz emeklerimizi çöpe atmak istemiyoruz. 1 yilda belki 400 tane mezun veriyoruz belki vermiyoruz enderiz bu nedenle gorulmuyoruz. Talim terbiye kurulunda atamamiz konusunda çalışmalar olduğu söyleniyor sesimizi duymalari halinde bunun bizim hakkimiz olduğunu ve bize taninacagini soyluyorlar ancak sesimizi duyurmak zorundayız. Bir imza da sen at. Bu sana tanınmayan bir hak değil senin secmedigin bir alan olsun.

Bugün muhasebe öğretmenleri imzanı bekliyor!

muhasebe öğretmenleri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Meslek öğretmenlerinin magduriyeti için bir imza da sen atarmısın.». muhasebe öğretmenleri ve imza atan diğer 70 kişiye katıl.