MESCİDİ AKSA KAN AĞLIYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Musluman olan herkez tarafına Jjh Nnjj bu kampanyayı başlattı

MESCİD-İ AKSA'DAN YÜKSELEN NİDA ;
" BİR OSMANLI BEKLİYOR "
Biz milyonlarca müslüman! Kudüsü şerifin ve alemi islamın iffeti izzetini ihtiva eden Mescid-i Aksa'ya ve avlusuna ve de 144 dönümlük bütün bahçesine israil hükümeti tarafından müslümanların izni ve bilgisi olmadan ziyaret maksadıylada olsa istisnasız hiçbir yahudi vatandaşının veya yöneticilerinin veya kolluk kuvvetlerinin giremeyeceği resmi olarak ve yazılı şekilde ilan edilinceye kadar Türkiye'deki sinagog ve havraların süresiz ve istisnasız olarak tümüyle kapatılmasını buralara temizlik görevlileri müstesna yahudi din görevlilerinin dahi hiç kimsenin girişinin yasaklanmasını devlet büyüklerimizden ivedilikli olarak mutlak suretle talep ediyoruz.
Mescid-i Aksa'ya ahlak dışı söz ve kıyafetlerle , postallarla adeta hezeyan nöbeti gibi girilmesi buradaki Kur'an-ı Kerimlerin ve tarihi eserlerin tahrip edilmeleri hertürlü hakaretin söylenmesi ve işlenmesi hatta Mescid-i Aksanın yakılması ve zaman zaman ibadete bile kapatılması yukarıda belirtilen en asgari yapılabilecek ve yapılması gereken eyleme fısk ve nifak ehli elbette hile ile "zamanı değil ,hele durun , kime sordunuz, kimden izin aldınız" gibi bozuk ve batıl sözlerle ümitsizliğe tehire sevk edici tavırlar kimi zaman aşikar kimi zaman da sinsi şekilde çabalayacakları ehli imanın malumu olsa gerek.Tekraren vücuda gelecek olan Devlet-i Aliyye-yi Osmaniyenin zevale uğradıktan sonra islam ülkelerinde veli sıfatına haiz yöneticilerin vukuu bulduğuna rastlanılmamıştır. Endülüs İslam Devletinin idari merkezi olan EL HAMRA SARAYI'nın giriş kapısının tuğrasında "ARZIN ŞİRAZESİ ŞU DÖRT ŞEY ÜZERİNEDİR;1. ADİL İDARECİLER, 2.İLMİYLE AMEL EDEN ALİMLER , 3. ŞÜKREDEN YANİ ÇOKÇA İNFAK EDEN ZENGİNLER , 4. SABREDEN FAKİRLER." Bunlar bozluduğunda , bunları düzeltecek olan; din ve vatan sevgisiyle bezenmiş islam medeniyetinin hasmı olanlarla bunların insanlara vereceği zararları önlemek için gayret ile mücadele eden salih kimselerdir.
YARIN YAPARIM DEME

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.