0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sadece 3 gün içerisinde 8372 silahsız sivilin katledildiği 11 Temmuz 1995'te başlayan Srebrenica Soykırımının 22. yıldönümünde soykırımın birinci sorumlularından Sırp General Ratko Miladić'in 11 Temmuz 2017'de yapacağı "halk buluşması"nın ertelenmesini istiyoruz.. Bugün bile hâlâ toplu cesetlerin ortaya çıktığı kanlı Srebrenica Soykırımının yıldönümünde Srebrenica'da yakınlarını kaybeden annelerin bu acı gününde eli kanlı katil Ratko Mladić'in böyle acı bir günde halk buluşmasına katılması, en başta soykırımda katledilenlere, onların acılı yakınlarına ve sonra da insanlık ve vicdan adına çok büyük bir saygısızlık olacaktır. Bu acı günü unutmamak ve unutturmamak için kampanyaya destek verin.

Bugün mervenur imzanı bekliyor!

mervenur koçak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Merve Nur Koçak: Srebrenica Soykırımından Sorumlu General Miladić'in 11Temmuzdaki Halk Buluşması Ertelensin». mervenur ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.