Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: nilüfer

MERSİNDE KATLİAM ETTİLER

MERSİN'DE KATLİAMLAR ARTIK KONTROLDEN ÇIKTI.. SON 1 HAFTA İÇERİSİNDE 4. KATLİAMIN YAŞANDIĞI KENTTE SON ADRES SAHİL TAŞ KIRAN PARKIYDI.. Yıllardır 3 Köpeği İle Yaşam Mücadelesi Veren ROBIN AMCA Lakaplı Hayvan Korumacı Sabah Uyandığında 3 Çocuğunu da Görüntülerde Görmüş Olduğunuz Halde Zehirlenmiş Olarak Buldu.. Olay Yerine İntikal Eden Çok Sayıda Aktivist Sorumluları Araştırırken Kentte Artık Çok Ciddi Bir Problem Olduğu Konusunda Herkes Hemfikir.. Hayvan Hakları Konusunda Son Derece Duyarsız Ve Sorumsuz Bir Belediyenin Görevde Olduğu Kentte Son Bir Haftada Yaşanan Katliam Sayısı 4 'e (Erdemli,Kız Kalesi,Viranşehir) Ulaşırken Tüm Hayvan Sahiplerinin Tedirgin Olduğu Gözleniyor

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • nilüfer

nilüfer hurst bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 741 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün nilüfer imzanı bekliyor!

nilüfer hurst bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MERSİNDE KATLİAM ETTİLER». nilüfer ve imza atan diğer 740 kişiye katıl.