Mersin İstasyon Kavşağına Türkiye'nin En Büyük Atatürk Anıtı Yapılsın...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mersin'e (Liman Kavşağına) Türkiye'nin En Büyük ATATÜRK ANITI Yapılsın...

Turkiye'de Mersin-Izmir gibi şehirler Atatürkçülük ve Atatürk Sevdaliları olarak kendilerini ıspatlamış ve Atatürk ilke ve inkılaplarına uyma hususunda en fazla özveriyi gostererek bunu yansıtatabilmiş şehirlerdir. Bu duruma temsilen Türkiyenin büyük sayılı kavşaklarından birisi olan liman kavşağına, bu güne kadar nice ağaclar vs. dikilip söküldü nice duşünceler gercekleştirildi. Fakat Mersinimizin girişi, karşılaması konumunda olan kavşağın durumu hala içler acısıdır... Bu sebeple bahse konu kavşağa Mersinimizin Ataturkçü kimligine yakışacak olan Türkiyenin en büyük (En Büyük olmasada Mersinimizin karşılama bölgesi olan girisinde bulunan kavsağa yakısacak buyuklükte) Atatürk Anıtının yapılması Mersinimize çok yakısacaktır. Ayni zamanda bu durum Mersinimizin Ataturkçü kimligini olümsüzlestirerek gelecek nesillere miras olarak kalacaktır.

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Esmer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin İstasyon Kavşağına Türkiye'nin En Büyük Atatürk Anıtı Yapılsın...». Gökhan ve imza atan diğer 41 kişiye katıl.