Mersin'de yavru kedi ve köpeklere emzirme kompleksi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İsteğimiz tüm Türkiye'de olabilmesi yalnız etkili olabilmesi için ilk önce kendi bölgemizde böyle bir hareket gerçekleştirmek istiyoruz. Başarabilirsek diğer illere de kampanya başlatacağız. Bölgemizde annesiz kalan yavru kedi ve köpekler için bir bakımevi kurulmasını istiyoruz. Onca can var hepsine yetişemiyoruz. Böyle bir çalışma en azından daha etkili ve kapsamlı olur. 40 metrekare bir alan ve 4 5 personelle gerçekleştirilebilecek bir hadise bu. Bölgemizde bir hanımefendi sadece kendi imkanlarıyla 30 civarı kediye annelik ediyor. Bu imkanları belediye başkanımızın çok rahat bir şekilde karşılayabileceği görüşündeyiz. Hayvanlar için birçok projeyi kendileri gayet güzel bir şekilde uyguladılar. Duyarlılığına güvenimiz tam. Siz de imzalayın ve daha çok kişiye ulaşabilmesi için paylaşın lütfen.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Gürlek Dede bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin'de yavru kedi ve köpeklere emzirme kompleksi». Kübra ve imza atan diğer 314 kişiye katıl.