Mersin Caretta Yuvaları ve Davultepe Sahili Pislikten Arınsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Tertemiz dönemlerine tanık olduğumuz Davultepe Sahili'nin ve özellikle Mersin'in bir parçası olan Caretta Caretta kaplumbağalarının yuvalarına hasretiz! Özellikle son 2 sene içinde yuvalar zarar görüyor, "Dikkat! Kaplumbağa yuvasıdır" levhaları çalınıyor ya da yerleri değiştiriliyor. Dahası, yuvalara sahilde piknik yapan kişiler çöplerini atıyor, işiyor, mahvediyor!

Davultepe Sahili, kamp alanının yıkılmasından sonra, gerek temizlik gerekse güvenlik açısından zarar gördü. Yemek artıkları, karpuz kabukları ve dahası haricinde insana ait olan pislikler... Güzelim şehrimin güzelim sahilini kirletiyor. Sabah saatlerinde belediyeye bağlı bir temizlik işçisi sigarasını içerek sözüm ona temizliği yapıyor ancak durum temizlik olmadığını açıkça gösteriyor. Bu konuda defalarca muhattapları aradım, dilekçe yazdım ama sesim duyulmadı.

Lütfen siz de sesime ses olun!

Bugün Ülfet imzanı bekliyor!

Ülfet Çağlıbulanık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin Caretta Yuvaları ve Davultepe Sahili Pislikten Arınsın!». Ülfet ve imza atan diğer 1.254 kişiye katıl.