MERSİN SAHİLİNDE SURİYELİLER İLE İLGİLİ DÜZENLEME YAPILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Mersin'de Alınan göçlerden sonra 300 bin Suriyeli yaşamaya Başladı.

Suriyelilerin geldiği günden itibaren yaşayış şekilleri,insanlara karşı davranışları,çevreyi ve şehri düzensiz kullandıklarını bütün Mersin halkı görmektedir.

Özellikle MERSİN VİRANŞEHİR SAHİLİ,MERSİN CUMHURİYET MEYDANI KARŞI SAHİLİ başta olmak üzere bütün sahil şeridinde Düzensiz bir şekilde eğlence yapıp ve taşkınlık çıkarmaktadırlar.Güvenliklerin uyarısına rağmen Mangal ve Ateşin yasak olduğu Viranşehir-Taşkıran sahilinde her gün aralıksız nargile ve mangal ile birlikte piknik yapıp ortalığı kirletmektedirler.Mersin Halkı olarak bu görüntüden rahatsız olduğumuzu belirtiyoruz.Yıllardır biz Şehrimize en güzel temizliği,çevreyi yakıştırırken Suriyeli Mültecilerinden Şehrimizde istedikleri gibi yaşayıp kirletmeleri Sahil Halkını Rahatsız etmelerinden Şikayet ediyoruz.Bu Konuda Bütün Yetkililer Sesimizi Duymaya Davet Ediyoruz!

MERSİNDEKİ SURİYELİLERE DÜZENLEME YAPILSIN!

Bugün Emirhan imzanı bekliyor!

Emirhan Acar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin Büyükşehir Belediyesi: MERSİN SAHİLİNDE SURİYELİLER İLE İLGİLİ DÜZENLEME YAPILSIN!». Emirhan ve imza atan diğer 3.236 kişiye katıl.