Mersin Üniversitesi Yaz Okulu Senato Kararı Değişsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mersin Üniversitesi bölümleri yaz okulu alınabilecek üniversitelerin listesini yayinladi. Bu listedeki okullardan ikisinin yaz okulu başlangıç tarihi, Mersin Üniversitesi Tek ders sınavlarının tarihi ile çakıştığı için iki okulun yaz okuluna başvuramadık. Geriye kalan 8 üniversitenin yaz okulu final tarihleri 21-25 Ağustos. Mersin Üniversitesi bize 19 haziranda bildirilen senato kararı ile 21 ağustosta yaz okulu sonuçlarını öğenci işlerine bildirilmesini istiyor. Fakat 8 okulun hiç birinin tarihi bizim harf notu teslimimize uygun değil. Bu durumda Mersin Üniversitesi öğrencileri yaz okulu alıp mezun olabilecekken, alınan senato kararı ile mezun olamıyorlar. Bu konu ile ilgili Mersin Universitesi Rektörlüğünün öğrencileri mağdur etmemesini istiyor, sesimizi duymalarını bekliyoruz.

Senato Kararı ile harf notu son teslim tarihini 25 ağustostan sonraya alabilirse öğrenciler mağdur olmayacaklar.

Bugün Eylem imzanı bekliyor!

Eylem Terzi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mersin Üniversitesi Rektörlük : Mersin Üniversitesi Yaz Okulu Senato Kararı Değişsin». Eylem ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.