233 Hattını Geri İstiyoruz..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Batıkent'ten Eskişehir yoluna sadece 15-30 dk süren bir uzaklığa 2,5 saatte ulaşmanın ne demek olduğunu anlamanız için anlatacağım.

Normal şartlarda kalkmanız gereken saatten 1-1,5 saat önce kalkarsınız.Eğer 5 dakika daha uyuyayım dediyseniz yandınız,öyle bir şansınız da zaten yok. Önce metroya ulaşmak için ringe binersiniz ki sabahları genellikle ağzına kadar dolu olur binemezsiniz ya da tam durağa yetişirsiniz otobüs hareket eder el etsenizde ıslık çalsanızda durmaz,meçhule giden gemi bir kere kalkmıştır çünkü! , o zaman dolmuşa binersiniz kendinizi rahatlatmaya çalışırsınız kaçan kaçtı,sonuçta dolmuşlarda bir ulaşım aracı nede olsa , ama o da nesi onlarda müşteri toplayacağım derdine 10 dakikalık yolu size 15-20 dakika kadar uzatır, 20 km'lik hız  ile size panoramik mahalle turu attırır..

Tebrikler sonunda metroya ulaştınız. Kızılay yönüne giden trene binmek için bekliyorsunuz ..Vee bir anons ''Kızılay yönüne gelecek olan tren servisini tamamlamıştır.Lütfen bu trene binmeyiniz..'' Aman ne güzel haber..Beklemeye devam.. Diğer tren gelir ve kızılaya yolcuğunuz başlar.(30-35 Dk) Sonra kızılaydan Çayyolu metrosuna geçiş yapmak için yine beklemeye başlarsınız.Çayyolu Metrosu gelir ve bir diğer yolculuğunuz başlar..Buradan sonra herkesin hikayesi değişir.Mesela ben bilkent'te iniyorum ve sadece yarım saatte bir olan ringi yakalamaya çalışıyorum.Diyelim ki kaçırdım ya yarım saat bekleyeceğim ya da 20 dakika tabana kuvvet yürüyeceğim.

233 hattının konulacağı duyurusunu aldım evde resmen bayram havası,o anki sevincimi anlatamam.Garip bir şekilde bir yerden bir yere gitme çabamın rahatlamasına çılgınlar gibi sevindim.
O hatta yetişmek içinde 20 dk yürüyorum ama umrumda mı sanıyorsunuz eve erken gidiyorum sabah biraz daha fazla uyuyorum...Cümlemi ortalarından tekrar ediyorum, ''eve erken gidiyordum! sabah biraz daha fazla uyuyordum..!'' (GEÇMİŞ ZAMAN)

Sevincimiz kursağımızda kaldı..! Hat habersiz ve duyurusuz kapatıldı.
Sabah o hattı kullanan herkes sınavına ve mesaisine geç kaldı.Verdikleri cevap ise yaz uygulaması ,onlar için bu kadar basit..

Biz yine sağlıklı bir yolculuk yapabilmek adına hattımızı geri istiyoruz.

Günlük 4,5 saatimizi yolda geçirmek ve tüm bu eziyeti çekmek istemiyoruz.

Bugün şima imzanı bekliyor!

şima Kılıçarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Melih Gökçek: 233 Hattını Geri İstiyoruz..». şima ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.