Pegasus hava yolları kapatılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Pegasus çalışanının keyfi davranışları hakkında ,
Ordu Giresun Sabiha gökçen uçuşu sırasında ordu bilet görevlisi bay arkadaş keyfi olarak içeri almayacağını böyle bir yetkisi olduğunu söyledi. Güvenlik görevlisi ise daha vaktimin olduğunu söylemesine rağmen böyle bir yetkim var sizi almıyorum dedi ve bütün bunları bağıra bağıra oradaki insanların içinde yaptı. Daha 10 dk olmasına rağmen fevri davranışlar sergiledi ben vaktimin olduğunu söylediğim halde almak istemediğini söyledi. En son içeri aldı ve yine emri vaki konuşmalar yaptı. Öncelikle bu konuda o arkadaş gibi insanları çalıştırmanız sizin zarariniza olan bir durum . Kimse kimseyle bu şekilde emri vaki konuşamaz hele de ben orda hastayım sesim çıkmıyor farkında ısrarla hala dik konuşuyor bu neyin egosu. İnsanları salak yerine koyuyorlar resmen. Ben hayatımda böyle bir rezalet gormedim . O kişi için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca tüketici haklarina başvurduğumu da bildirmek istiyorum. Bir daha ne ben ne de bağlı bulunduğum çevre kesinlikle pegasus u tercih etmeyeceğiz. Bunlari da sosyal medya üzerinden hattı sayılır şekilde duyuracagimdan emin olabilirsiniz.

Bugün Durmuş imzanı bekliyor!

Durmuş Gönül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Melek.aydin@lgepartner.com: Pegasus hava yolları kapatılsın.». Durmuş ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.