Mekanların Hayvan Düşmanlığına Dur De

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
sağlık bakanlığı ve tarafına Deniz Şapka bu kampanyayı başlattı

Kediden küçük, 1 kilo 700 gr ağırlığında küçük ırk bir köpeğim var, adı Pulse. Eskişehirde yaşıyoruz. Yavrum ile gezerken arada bir yerlere girmem gerekiyor, alışveriş yapmak yada başka bir ihtiyaç için. Sürekli evcil hayvan kabul etmiyoruz engeli ile karşılaşıyoruz. Evcil hayvanların sağlık kontrolleri, bakımı vs ye girmeme gerek yok, hayvan bakanlar bilirler. Bu minik yavruyu bir yere girerken de çantamda taşıyorum. Bu anlamda defalarca kavga etmişimdir.

Ben de bu mekan sahiplerinden madem yasak diyorsunuz o zaman bana bir resmi yazı yada bişey gösterin diyorum. Şimdiye kadar sadece sözel olarak bunun yasak olduğunu dile getirdiler. Hala yazı bir döküman göstermiş değiller.

Bugün de Eskişehir Cengiz Topel caddesindeki Migros'tan alışveriş yaptım. Her zaman alışveriş yaptığım bir yer. Kasiyer kadın evcil hayvan ile girmek yasak dedi. Benim yavrum da kediden küçük tüm aşıları yapılmış sağlıklı bir hayvan. Migros gibi hayvan dostu olarak görünen bir yerden de buna maruz kalmak çok üzücü. 1 kilo 700 gr ağırlığındaki hayvanım kucağımda idi.
Neyse hayvan üzerinden bolca reklamı olan ve tutucu olmadığını düşündüğüm Migros hayal kırılkılığına uğrattı beni. Varsa böyle bir yasak duvarınıza aşın lütfen bu yazıyı ve bizde görelim. Hayvan dostu görünüp de hayvan düşmanı olmak nasıl bir çelişkidir.

Dediğim gibi bunun gibi bir çok şey yaşadıkyavrum ile.

Yavrularımıza ve bize çektirdileri bu duruma hep beraber dur diyelim

Herkesin desteğini bekliyorum

Dayanışma ile

Deniz Şapka

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.