0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yalıkavak Geriş Mah.Kardelen Sokak No 11 adresindeki evimin hemen yanında Kaçak,sahte ruhsat numaralı,  projesiz inşaat, Bodrum İmar Müdürlüğü tarafından mühürlendi. İnşaat sahipleri mühür'ü kırarak, iki gün içinde beton attılar ve inşaat'ın üstünü kapattılar..Bodrum Belediyesi encümen kararı ile para cezası kesilen, yıkımına karar verilen İnşaat'ın  7.Mart.2017 yıkılacağı tebliğ edilmesine rağmen, belediyece,yıkılmamıştır.Gerekçe olarak,Kaçak inşaat sahibinin Muğla İdare mahkemesine 2016/2123 sayı ile başvurduğudur.Yıkım kararının iptali mahkeme tarafından ret edilmiştir.Muğla Çevre Müdürlüğüne 22.05.2017 tarih ,9050 sayılı dilekçe ile müracaat ettim.,Muğla Çevre Müdürü, mahkemeden yıkım kararının ret  edilmesinin, yıkımın yapılmaması için bir sebep teşkil etmediğini, bu işi yapmakla sorumlu belediyenin yıkımı yapması gerektiği tarafıma bizzat söylemiştir..Belediye bu garabeti bütün yasal yollar yerine getirilmesine rağmen,neden yıkmıyor.Benim arkamda olun,imzalarınızla bu soruyu sizde sormuş olun.Neden#Mehmet Kocadon?Bodrum Belediye Başkanı. Neden yıkılmıyor?

Bugün Hülya imzanı bekliyor!

Hülya Özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Mehmet Kocadon Gerişte 7.03.17 günü kaçak yapıyı yıkmadınız. Vazifenizi yerine getiriniz.». Hülya ve imza atan diğer 78 kişiye katıl.