Baskılı poşete vatandaş 0,25 krş vereceğine market poşeti iade aldığında 0,25 krş versin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Mehmet KOÇ ve tarafına Mevlüt Koç bu kampanyayı başlattı

Günümüzde gıda,temizlik ürünleri ve ihtiyaç ürünlerinin hemen hemen hepsinin plastik ambalaj içerisinde olduğu bir zamanda sadece reklam baskılı poşetin ücretli yapılarak çevre kirliliğinin önlenmesi ne kadar basit bir düşünce,reklamın dünya üzerinde ücretli olduğu bir çağda üstüne para alarak reklam yaptırmak ne kadar komik hem de devlet eliyle.Eğer düşünce çevre kirliliğini önlemek ise sadece baskılı poşet değil plastik ambalaj atıklarının hepsini temiz bir şekilde alışveriş yapılan yerlere geri götürelim belli bir ücret karşılığında iade alınsın,firma da  almış olduğu ürünleri geri dönüşüm firmalarına satar böylece atık olan ürün hızlı bir şekilde tekrar ekonomiye dönüştürülür.Böyle olunca hem aile bütçesine katkıda bulunulur,hem ülke ekonomisine katkı sağlanır hemde çevre temizliğine fayda sağlanılır, bu arada işletme sahibi üstüne para alarak reklam yapmaz gelen atık ambalajı belli bir ücret karşılığında alıp tekrar geri dönüşüm firmasına satacağı için cüzi bir ücret karşılığında yapmış olur

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.