HAYVANA, ÇOCUKLARA VE KADINA ŞİDDET - İDAM!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gün geçmiyor ki ülkemizde vicdan sınırlarını zorlayan, insana insanlığını sorgulatan olaylarlar yaşanmasın! Her gün yeni bir vahşete uyanıyoruz, gecen hafta bir yavru köpeğin kuyruğunu ve patilerini keserek bir ormana bıraktı insan dışı varlık! Köpek bulundu fakat tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı!  Evet bu Türkiye'de oldu. İnsanların nefret duygusu zirveye çıkarıyor bu olaylar, bir Müslüman olarak, bir Müslüman ülkesinde yaşıyoruz. Müslümanız! Hani sadece bir kedinin huzuru bozulmasın diye savaş rotasını değiştiren Peygamber efendimizden, yavru bir köpeğin patilerini ve kuyrugunu kesen ümmet'e! Bu olay hepimizi derinden etkiledi ve üzdü, tam geçti geçiyor derken gündeme minik Eylülün olayı düştü! Minik Eylül günlerdir aranıyordu tüm Türkiye iyi bir haber bekliyordu, fakat elektirik direğinin altında cansız bedeni bulundu. Bunu adı insan olan fakat insanlıktan çıkmış bir varlık yaptı! Denilebilcek şeyler o kadar kısıtlı ki, cümleler yetersiz kalıyor. Peki bu insan dışı varlıklara ne ceza verilirse vicdanlar rahat olur? Acıkcası o insan dışı varlıkların idam edilmesi bile benim vicdanımı rahatlatmaz... Bu şerefsize ne ceza verilecek? Onun yaşadığına pişman olması lazım! İdam'ın gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz uluslar arası kurallar var bu kurallara uyulması gerekiyor. Benim istediğim bu insanların yaşadıklarına pişman olacakları bir ceza verilmesi olacaktır. İkiside canlıydı, ikiside nefes alıyodu ve ikiside  acı cekerek bu hayata veda ettiler. Sizlerden birşey istiyorum, ne yazıkki bu olaylar unutulacak, belki de bundan 5 sene sonra ne minik köpeği hatırlayacaksınız nede küçük Eylül'ü! İnsanlığın vicdanı öldürülüyor!

8 yaşındaki Eylül'e tecavüz edip öldüren aşağılık cani geçen yıl da 2 sokak köpeğine tecavüz edip, telle boğarak öldürmüş.

Eğer, geçen yıl bu caniyi tutuklayıp ceza verselerdi,
Eylül bugün yaşıyor olacaktı...

VE BUGÜN'DE LEYLA! DAHA NE KADAR SABREDECEĞİZ DAHA NE KADAR BU OLAYLAR KARŞISINDA SADECE İSYAN EDECEĞİZ... LÜTFEN PAYLASIN ARKADAŞLARINIZA GÖNDERİN WHATSAP GRUPLARINDA PAYLAŞIN LÜTFEN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK İDAM GELSİN!

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet kaplantaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mehmet kaplantaş: HAYVANA, ÇOCUKLARA VE KADINA ŞİDDET - İDAM!». mehmet ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.