Mehmet Özdemir ve Mehtap Özerin Felçli hayvanlara eziyetine son!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

ARTIK YETER !

Bursa da evini barınağa çeviren Mehmet Özdemir ve onunla beraber hareket ederek ellerine bebelerin kanı bulaşmış Mehtap Özeri'in FELÇLİ HAYVANLARA EZİYETİNE SON !

Sizlere yapılan duygu sömürüsüne SON, şirin şirin videolar paylaşıp vicdanlı masum halkın kandırılmasına gelen yardım paralarının kişisel menfaatlere kullanılmasın SON, Masum canlara kaka yapmasınlar diye günde bir kere veya birkaç günde bir kere mama verilmesine, agresif bir kişilik olan mehmet özdemir tarafından dövülmelerine, veterinerlere gidilip uyutulmalarına, deneylerde kullanılarak üzerlerinden para kazanılmasına ,o evde köpeklerin sağlığı konusunda eğitim almış kimse olmadığı halde biz felçli canı vitaminlerle iyileştirdik yalanlarına SON, ev barınağına o barınaktaki tehlikeli hastalıklara ..........SON SON SON VERİLSİN ARTIK !!!

Bugün Şükriye imzanı bekliyor!

Şükriye AYDIN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mehmet Özdemir ve Mehtap Özerin Felçli hayvanlara eziyetine son!». Şükriye ve imza atan diğer 2.527 kişiye katıl.