ERZURUM'A YENİ BİR ÖZEL HASTANE

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Erzurum merkezi 500bin, ilçeleri ile birlikte ise toplamda 900bine yakın bir nüfusa sahip lakin mevcut özel hastanenin hizmet dışı eğilimleri burada yaşayan vatandaşların isteklerini karşılayamamaktadır. Rekabetin olmadığı yerde istediği gibi davranan kurum ve kuruluşların bu gidişatına artık bir dur demeli ve doğunun sınırtaşı olan Erzurum'un da batıdaki diğer iller gibi özellikle sağlık alanında yeni kuruluşlarla tanıştırılmasının önü açılmalıdır. Hadi Erzurumlu sen ben yok BİZ var. Sen de soyguna dur demek istiyor ve hakkettiği değeri görmek istiyorsan bu kampanyaya destek ol ve özel sağlık alanında ilimize gelmesini istediğimiz kurumların sesimizi duymasına yardımcı ol ve MEDICANA-MEDICAL PARK VE ACIBADEM gibi özel sağlık kuruluşlarının şehrimize gelerek rekabete ortak olmasını sağla.

Bugün İlker imzanı bekliyor!

İlker Ertaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MEDICANA:MEDİCALPARK:ACIBADEM: ERZURUM'A YENİ BİR ÖZEL HASTANE». İlker ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.